Potoko barazkien menestra

63%

Denbora

50 min

Gustuko duzu?

Potoko barazkien menestra

Osagaiak:

  • 8 kontserbako alkatxofa
  • 2 patata
  • azenario egosi pote bat
  • kontserbako ilar pote bat
  • kontserbako kardu pote bat
  • 4 urdaiazpiko xerra (begetarianoi eta beganoek ez)
  • tipulin bat
  • baratxuri buru bat
  • gatza
  • oliba olioa

Errezeta:

  1. Kontserban ditugun barazki gutiak xukatu.
  2. Patatak zuritu eta zati txikitan moztu.
  3. Urdaiazpiko xerrak zerrenda txikitan moztu.
  4. Tipulina garbitu eta zati txikitan moztu.
  5. Baratxuri burua zati txikitan moztu, ondoren olio piskatetan sartu.
  6. Zartagin txiki batean oliba olioa jarri, patata zatiak estaltzeko adina. Berotzen denean patata zatiak gehitu eta bertan frijitu. Kolorea hartzen duten arte.
  7. Zartaginean oliba olio kolirakada bat berotzen jarri.
  8. Baratxuria gehitu zartaginera, gorritzen hasten denan tipulina gehitu eta guztia ondo landu
  9. Baratxuri eta tipulari urdaiazpiko zatiak gehitu.
  10. Akatxofa, azenario, kardu eta ilarrak zartaginera gehitu eta guztia batera egosten jarri, koilararekin kontuz irabiatu barazkiak puskatu gabe.
  11. Frijitutako patatak gehitu eta beroa dagoenean prest dago.

 

Potoko barazkien menestra

MENESTRA Javier Lastras

Kasu!

Egosi edo poxaturiko arrautzekin lagundu daiteke errezeta. Pertsonako bat.

Garaiko barazki freskoekin egiteko aukera bada, errezeta egokitu daiteke, lehenik barazki bakoitza bere eran egosiz.

Ondoren prozedura bera egin.

Akaso!

Potoko barazkien menestra
gogokoa

Elkarbanatu & Inprimatu

62.857142857143 0 100 35

Iruzkinik ez

    Bidali iruzkin bat