Sagar tarta makrobiotikoa

87%

Denbora

35 min

Gustuko duzu?

Sagar tarta makrobiotikoa – 

Sagar tarta makrobiotikoa RZ dakarkizugu gaurkoan, makrobiotika mundua eta printzipioak ezagutzen hasteko aukera izan dugu eta hasitako makrobiotika RZ sortarekin darraigu.  Errazadenak txundituta uzteko primerakoa, ama eta izeba bisitan datozenerakoligatzeko… Segi gozo, segi fin eta on egin! 🙂

Osagaiak

  • gari sarrazeno irina
  • gatza
  • ura
  • olioa
  • sagarrak 3-4
  • dozena bat intxaur
  • kokoa 50 gr.

sagar tarta makrobiotikoaErrezeta

  1. Masa edo orea egin. Bowl batean irina eta gatz pixkat jarri, nahastu eta erdian zulo bat egin, bertan ur hotza bota eta nahasten joan masa, nahikoa likido geratu behar da oraindik.
  2. Labeko bandeja batean papera jarri eta sukaldeko brotxa batez olioa zabaldu azalera guztian.
  3. Sagarrak zatitu, zartagitik pasa gatza pixka batez.
  4. Aurretik egindako masari sagarrak, intxaurrak txikituta eta kokoa nahastu.
  5. 180ºc-tan berotutako labean sartu 15-20 minutuz.
  6. Tarta labetik atera eta zatitu.

Kasu!

Gozozaleentzat, pasak edo datil txikituak geitu litezke sagar, intxaur eta kokoaz gainera.

Akaso!

Makrobiotika yin eta yang izeneko printzipioan oinarritutako elikatu eta bizitzeko modu bat da, yin eta yang elikagaiak bereizten dira, hotzak eta beroak, eta horien arteko oreka bilatzen da ongizatea eskuratzeko. Bereziki zerealak eta horien artean arroza lehenesten ditu, orekarako beste barazki eta labore naturalak erabiliz. Makrobiotika George Oshawa japoniarrak (1893-1966) landu, aurkeztu eta eman zuen aditzera.

Sagar tarta

Sagar RZk

Sagar erreak

SAGARRA JO !!!

Sagar tarta makrobiotikoa
gogokoa

Elkarbanatu & Inprimatu

86.666666666667 0 100 15

Iruzkinik ez

    Bidali iruzkin bat