Denbora
20 minAmonaren arrautza galdarraztatuak bexamelarekin –
Gure eskuetara iritsi diren orri zahar koipetsu batzuetatik Amonaren errezetak berreskuratu ditugu eta hemen dakarzkizugu, edonorena izan litekeen amonaren jakintza, eskua, maitasun eta goxotasunaz ..
arrautza galdarraztatuak
Arrautzak serietxoa jarraituz Amonaren arrautza galdarraztatuak bexamelarekin RZ dakarkizugu gaurkoan. Amonaren RZtatik atera duguna eta parranda osterako bikainak, ligatzen laguntzeko ere bai… Izan gozo, gozatu eta on egin! 🙂
…
Osagaiak
- arrautzak
- ura
- ozpina
- gatza
- bexamela
…
- Jarri ura irakiten ozpin eta gatz apur batekin.
- Bertan kraskatu arrautzak kontu handiz, eta eginak daudenean ontzitik atera.
- Egin bexamela eta bota arrautzen gainetik.
- Atondu egositako arrautza zatiekin edo arrautza birrinduarekin.
….
Kasu!
- Irakiten duzunean, sartu arrautza poliki. Uretan ozpin-azidoak ez du sakabanatzea eragotziko.
- Arrautzen gorringoa gogortu gabe egon behar da. Oskolik gabe gutxi egositako arrautza da arrautza galdarraztatua, zuringoa gogortuta duena, baina, gorringoa ez
…
Akaso!
Urruneko aitonaren Arrautzak eskoziar erara RZ
Amonaren arrautza galdarraztatuak bexamelarekin
Kategoriak
Errezetaren egilea(k)
Amonaren errezetak 72.727272727273 0 100 11
Iruzkinik ez