Marrubi edari gasduna

77%

Denbora

3 min

Gustuko duzu?

Osagaiak

    • Marrubi garbiak eta txortenik gabeak, eskutada eder bat
    • Limoi erdiaren zukua
    • Gaseosa botila bat, hotz-hotza

    Marrubi edari gasdunaErrezeta:

    1. Baso-irabiagailu baten ontzian marrubiak eta limoiaren zukua sartuko ditugu. Indar bete-betean irabiatu beharra dago pure gorrixka ongi krematsu eta pikorrik gabea egin dadin. Gaseosa pixka bat gehituko dugu purea egiten laguntzeko eta irabiatzetik geldituko gara.
    2. Estalkia ireki eta gainerako gaseosa gehitu, fruta-purearekin nahas dadin. Azukre edo sakarina pixka bat ere gehitzen ahal diogu, are gozoagoa izatea nahi badugu.
    3. Edukia izotz asko sartutako pitxer batean isuri eta ahalik lasterren zerbitzatu.

    Kasu!

    Pitxerrean menta hostoren bat edo berbena limoi-usainaren hostoren bat sartzen badugu, edaria askoz goxoagoa egongo da. Izotzarekin ere har liteke, baina geuk nahiago hotz-hotza eta izotzik gabe.

    Marrubi edari gasduna
    gogokoa

    Elkarbanatu & Inprimatu

    77.272727272727 0 100 22

    Iruzkinik ez

      Bidali iruzkin bat