Pasta onddoekin

86%

Zenbatentzat

4 lagunentzat

Denbora

20 min

Gustuko duzu?

Pasta onddoekin – 

Osagaiak

  • Onddoak
  • Esnegain likidoa, litro laurden bat
  • Pasta 800 g
  • Perrexil xehatua
  • Ur eta gatza

Pasta onddokin

pasta onddoekinErrezeta

  1. Esnegaina irakiten jarri eta borborka hasten den momentuan onddo salteatuak gehituko ditugu. Koilara batekin nahasi eta irakiten utzi, 4 minutuz, su motelean.
  2. Pasta ur gazi-gazian egosi, oliba olio pixka batekin. Fabrikatzaileak ontzian jarritako jarraibideei segituko diegu, eta pasta behar den bezala dagoela ikusten dugunean, egosia baina tente, ez bigunegi, orduan ura kenduko diogu.
  3. Berehalaxe esnegain krematsua eta onddoak ditugun kazolara gehitu eta ongi-ongi nahasi.
  4. Gero perrexil xehatua gehituko dugu. Zerbitzatu eta on egin!

Kasu!

On egiten dio oliba olio birjinak plater honi, zorrotada eder bat erantsiko dugu, betiere jan behar dutenen gustuari kasu eginez.

Akaso!

Pasta poto RZ azkarra onddo eta oilaskoarekin …

Pasta onddoekin
gogokoa

Elkarbanatu & Inprimatu

85.714285714286 0 100 14

Iruzkinik ez

    Bidali iruzkin bat