Amamaren berakatz salda

75%

Zenbatentzat

1

Denbora

10 min

Gustuko duzu?

Errezeta hau, munduko xinpleena, ez da lau lagunentzat, bakar batentzat baizik. Urdaila triste, ondoezik edo bihotzerreaz gaudenean hartuko dugu salda hau. Ajeak jota gaudenean, beraz. Ez du huts egingo.

Osagaiak:

  • 2 berakatz edo baratxuri ale
  • Gatza
  • Ura
  • Ogi puska bat
  • Zorrotada bat oliba olio birjina

 

Errezeta:

  1. Eltze txiki batean, ura jarriko dugu egosten, berakatz ale birekin.
  2. Irakiten utziko dugu, borbor handian, bost-zazpi minutuan.
  3. Sua itzali, gatza eman, zorrotada on bat olio isuri eta ahalik eta beroen hartuko dugu, mingaina erre gabe.

 

Amamaren berakatz salda

BERAKATZA Andrés Nieto Porras cc-by-=

Kasu!

Ogi zatiak erantsi ahal izango ditugu, zopa moduan jateko. Ohitura zaharra da salda hau hartzerakoan (nahi gabe) mingaina erretzea, baina tradizioa errespetatzeagatik ere egin dezakezu, hala nahi izatera.

Ez horregatik.

Amamaren berakatz salda
gogokoa

Elkarbanatu & Inprimatu

75 0 100 28

Iruzkinik ez

    Bidali iruzkin bat