HUT ogitartekoa (hirugiarra, uraza eta tomateaz)

97%

Zenbatentzat

bakarrarentzat

Denbora

5 min

Gustuko duzu?

Osagaiak

    • Opil bat, bitan irekia
    • Saltsa maionesa
    • 6 xerra hirugihar ketu
    • Uraza, hosto garbi batzuk
    • Tomate naturala, xerra batzuk

    Errezeta

    Ogitarteko hau moldeko ogiaz egin daiteke, baina hobekiago gelditzen da ohiko ogiarekin eginez gero.

    1. Padera batean, su bizian frijituko ditugu hirugihar xerrak, ongi gorritu arte. Uzten duten koipeaz bustiko dugu opilaren alde bat.
    2. Ondoren, oparo igurtziko dugu beste aldea maionesa egin berriaz. Uraza, tomatea eta hirugiharra gaineratuko ditugu gero.
    3. Moldeko ogiaz eginez gero, hiru oinekoa izaten da ogitarteko hau.
    HUT ogitartekoa (hirugiarra, uraza eta tomateaz)
    gogokoa

    Elkarbanatu & Inprimatu

    97.058823529412 0 100 34

    Iruzkinik ez

      Bidali iruzkin bat