Haurron pasta berakatz eta intxaurrekin

89%

Zenbatentzat

2 lagunentzat

Denbora

30 min

Gustuko duzu?

Haurron pasta berakatz eta intxaurrekin – 

Osagaiak

  • 4/6 ‏berakatz edo baratxuri ale
  • eskukada bat ‏intxaur
  • ‏Perrexila
  • ‏Gatza
  • txorrotada bat ‏olio
  • 250 gr. ‏pasta (gure kasuan, fetuccine)

Haurrok ere eskuak zikindu ditugu sukaldean, eta plater erraz eta eder askoa kozinatu dugu bi anaion artean, elkarlanean. (Errezetaren bideoa ere hemen azpian duzu).

Sabela ondo bete eta… Gora bihotzak!

Haurron pasta berakatz eta intxaurrekinPausoak

  1. Lehenengo, ura jarri beharko dugu egosten.
  2. Ura berotu bitartean, intxaurrak zurituko ditugu.
  3. Ura irakitear dela, pasta gehituko diogu, eta 10 minutu ingurutan egosten utzi (asko jota, 15 minutu).
  4. Bitartean, berakatz aleak zuritu eta moztu xaflatan (hautazkoa da pipermin pittin bat gehitzea).
  5. Olio apur batekin zartagina sutan jarri eta berakatza gorrituko dugu. Ondoren, behin egosi eta ura kenduta, pasta gehituko dugu zartaginera.
  6. Pasta oliotan ondo nahastu eta, bukatzeko, intxaurrak eta perrexila gehituko diogu.
  7. Eta voila, hemen duzu \\\”Pasta aglio e olio\\\”, gure modura kozinatua eta eder askoa.
    On egin!

Kasu!

Akaso!

Pasta barazkiekin

Pasta onddoekin

Haurron pasta berakatz eta intxaurrekin

gogokoa

Elkarbanatu & Inprimatu

88.888888888889 0 100 9

Iruzkinik ez

    Bidali iruzkin bat