Haurron pasta berakatz eta intxaurrekin –
Osagaiak
- 4/6 berakatz edo baratxuri ale
- eskukada bat intxaur
- Perrexila
- Gatza
- txorrotada bat olio
- 250 gr. pasta (gure kasuan, fetuccine)
Haurrok ere eskuak zikindu ditugu sukaldean, eta plater erraz eta eder askoa kozinatu dugu bi anaion artean, elkarlanean. (Errezetaren bideoa ere hemen azpian duzu).
Sabela ondo bete eta… Gora bihotzak!
Pausoak
- Lehenengo, ura jarri beharko dugu egosten.
- Ura berotu bitartean, intxaurrak zurituko ditugu.
- Ura irakitear dela, pasta gehituko diogu, eta 10 minutu ingurutan egosten utzi (asko jota, 15 minutu).
- Bitartean, berakatz aleak zuritu eta moztu xaflatan (hautazkoa da pipermin pittin bat gehitzea).
- Olio apur batekin zartagina sutan jarri eta berakatza gorrituko dugu. Ondoren, behin egosi eta ura kenduta, pasta gehituko dugu zartaginera.
- Pasta oliotan ondo nahastu eta, bukatzeko, intxaurrak eta perrexila gehituko diogu.
- Eta voila, hemen duzu \\\”Pasta aglio e olio\\\”, gure modura kozinatua eta eder askoa.
On egin!
…
Kasu!
…
Akaso!
Haurron pasta berakatz eta intxaurrekin
Kategoriak
Errezetaren egilea(k)
Haurren errezetak 88.888888888889 0 100 9
Iruzkinik ez