Txibi garbantzu entsalada –
Osagaiak
- Txitxirio edo garbantzu pote bat (400 g inguru)
- 8 txibi ale (garaikoak hobe!)
- Arrautza bat
- Piper berde bat
- Piper gorri bat
- Tipulina ale bat
- Ozpina
- Olioa
- Gatza
- Tomate ale bat
- Piper hautsa
- Lima bat
Txibi garbantzu entsalada
Errezeta
- Lehendabizi ura irakiten jarri arrautza egosteko. Bor-bor indartsuan dagoenean, arrautza sartu eta 8 minutu itxaron. Ondoren uretik atera eta hozten utzi.
- Txibiak garbitu (buelta eman gabe! Azalean dago zapore guztia)
- Txitxirio edo garbantzuak uretatik pasa potean eduki ditzakeen kontserbagarrien gustua kentzeko.
- Tipulina eta bi piperrak, arrautzarekin batera, ahalik eta dado txikienetan egin.
- Bol batean, txikitutakoak eta garbantzu egosiak, ozpina eta olioarekin busti nahieran.
- Lima ur tanta batzuk gehitu eta 10 minutuz bere horretan utzi.
- Bitarte honetan, txibiak plantxatik igaro. alde bakoitzeko 20-30 segundoz olio pitin baten laguntzaz.
- Amaitzeko, tomatea moztu nahi den moduan, garbantzu eta piper nahasketa gaineratu eta azkenik, txibi egin berriak ezarri.
- Gozatu eta on egin!
Txibi garbantzu entsalada
Akaso!
Hong Kong-eko kaleetan txibi txiki bat kuzinatzen…
Kategoriak
Errezetaren egilea(k)
Javi Rivero 56.25 0 100 16
Iruzkinik ez