Denbora
15 minOsagaiak
- Dilista egosiak eta xukatuak, hiru kilo laurden
- Txerri ukondoa, puska eder bat, egosia eta hezurgabetua, dado txikitan moztua
- Tomate handi bat, ondua baina ez biguna, dadotan moztua
- Perrexil xehatua
- Ozpin-pepinoak, txiki-txiki eginda, 2 eskutada
- 2 koilarakada maionesa
- Piaze pikorrak, 2 koilarakada
- Oliba olio birjina, 8 koilarakada
- 2 koilarakada sagardo-ozpin
- Gatza eta piperbeltz eho berria
…
Errezeta
- Hasteko gopor batean osagai hauek guztiak nahasiko ditugu: dilistak, txerri ukondoa, dadotan moztutako tomatea, perrexila eta ozpin-pepinoak.
- Katilu batean gatza eta piperbeltza jarriko ditugu, ozpinarekin. Oliba olioa gehituko diogu zurrusta finean, eta sardexkarekin joko dugu. Maionesa eta ziapea ere gehituko ditugu.
- Prestatutako saltsa honekin maneatuko ditugu dilistak. Ongi nahasi. Freskatzen utziko ditugu denbora-tarte batean hozkailuan, jateko atera baino lehen.
Dilista entsalada
Kategoriak
Errezetaren egilea(k)
Xolomo Sapiens 43.75 0 100 16
Iruzkinik ez