Maionesa

72%

Denbora

2 min

Gustuko duzu?

Maionesa – 

Ez izan alferra eta ekin: zeuk egindakoa beti izango duzu hobea dendan erositakoa baino.

Osagaiak:

  • Arrautza bat
  • Baxoerdi ekilore olio (nahi baduzu olibolio parrastada bat ere egin, baina olibolio hutsarekin astunegia geratzen da)
  • Goilarakada erdi ozpin
  • Gatz ximiku bat

(Irabiagailua ere beharko duzu)

 

Errezeta:

  1. Jarri osagai guztiak ontzi luzexka batean (irabiagailuak ekartzen du berea)
  2. Irabiagailuaren besoa sartu ontzian beheraino eta eman indarrari
  3. Igo eta jaitsi hiruzpalau bidez, saltsa gorpuzten dela ikusi arte.
  4. Dastatu eta gatz/ozpin puntua zuzendu

 

Maionesa

Xolomo Sapiens

Kasu!

Maionesa nahi beste gauza gehituta egin dezakezu: baratxuri ale bat, esne apur bat (arintzeko), perrexila, tipula… Guri geuri, soila gustatzen zaigu eta, ahal dela, sagardo-ozpinarekin.

Leundu nahi izanez gero, olio xuabeagoak erabili behar ditugu, eta oliba olioa eguzki-olioarekin nahasi ahal izango ditugu, esate baterako. Ozpinaren ordez limoia erabili ahal izango dugu, edo biak batera bideratu.

Akaso!

Badaezpada bideo bat ere atxikita…

Maionesa .
gogokoa

Elkarbanatu & Inprimatu

72 0 100 25

Iruzkinik ez

    Bidali iruzkin bat