Muskuiluak (tomate) saltsan

53%

Denbora

10 min

Gustuko duzu?

Muskuiluak (tomate) saltsan

Honako hau oso errezeta azkarra eta erabilgarria da. 5 minuturen buruan hasi eta buka daitekeena.

 

Osagaiak:

  • 24 muskuilu ale
  • tipulina erdi bat
  • 3 baratxuri atal
  • perrexilla
  • ardo txuria
  • erramua
  • gatza
  • piper hauts beltza
  • tomatea (aukeran)
MUSKUILUAK TOMATETAN Javier Lastras

MUSKUILUAK TOMATETAN Javier Lastras

Errezeta:

  1. Lehen pausoa muskuiluei bizarrak garbitzea da laban baten laguntzaz eta hauek uretan garbitzea gero.
  2. Baratxuri atalak eta tipulina txiki txiki egin eta zataginean su ertainetan gorritzen hasi olio koilarakada baten laguntzaz.
  3. Kolore apur bat hartzen duten momentuan, muskuilua gehitu, ardo txuri kopa, erramua eta perrexillarekin batera. Sua bizitu eta paela estali zabaltzen diren arte. Zabaltzen hasten direnean, gatz eta piper hauts pitin bat gehitu eta zerbitzatu.

Bigarren aukera:

  1. Zabaltzen hasten direnean, hauek paelatik atera eta tomatea gehitu.
  2. 5 minutuz egin su ertainetan eta zerbitzatu aurretik muskuiluak gehitu.
  3. Gatz-pipertu eta listo.

 

 

Kasu!

Muskuluekin, txirlekin bezala, kontu haundiz ibili behar da produktua freskoa eta ona izan dadin. Muskulua itxirik egon behar du, bizi eta fresko dagoen seinale.

Batere txarra ez den aukera, minutu batez egositako muskuiluak erabiltzea da. Saltsa berdin berdin egin muskulurik gabe eta amaieran 5 minutuz muskuluekin egosi zaporea har dezaten.

Muskuiluak (tomate) saltsan. Honako hau oso errezeta azkarra eta erabilgarria da. 5 minuturen buruan hasi eta buka daitekeena.
gogokoa

Elkarbanatu & Inprimatu

52.941176470588 0 100 34

Iruzkinik ez

    Bidali iruzkin bat