Gazta krema fruitu gorriekin

91%

Zenbatentzat

4 lagunentzat

Denbora

5 min

Gustuko duzu?

Gazta krema fruitu gorriekin –

Osagaiak

  • Mascarpone gaztaren krema (Litro bat, hotz-hotza)
  • Fruta gorri garbi eta xukatuak (4 eskukada)
  • Azukre-hautsa

Errezeta

  1. Gaztakrema hotz-hotza kristalezko lau kopa altutan paratuko dugu.
  2. Krema aldez aurretik egina izan genezake, ongi gordea hozkailuan. Hala egiten badugu, kopak ongi estalirik izan behar ditugu ez usain ez zapore bitxirik har ez dezaten.
  3. Uretik pasatu beharra duten fruta gorriak ongi garbitu (andere mahatsa, marrubiak). Beste batzuen kasuan hobe da uretik ez pasatzea, desegin ez daitezen (masustak, mugurdiak, basoko marrubiak); horiekin aski da txortenak eta itsatsita diratekeen hostoak kentzea.
  4. Krema zerbitzatzeko orduan, par-par bota fruta gorriak, oparo, eta gero gainetik azukre-hautsa, elurtua bezala gelditu dadin fruta-tontor hori.

Akaso!

Edalontzian hartzeko postre RZ errazak bideoak, ideiak emate aldera…

Gazta krema fruitu gorriekin

gogokoa

Elkarbanatu & Inprimatu

91.304347826087 0 100 23

Iruzkinik ez

    Bidali iruzkin bat