Denbora
40 minKuia edo kalabaza krema –
Osagaiak:
- kilo bat kuia
- 2 azenario
- patata bat
- baratxuri buru bat
- tipulin txiki bat
- bi koilarakada gurin
- gatza
- piper hauts zuria
…
Errezeta:
- Barazki guztiak garbitu (azala kendu) eta zatitu. Zatiak neurri berdinekoak egin.
- Eltze altu batean barazki guztiak sartu
- Urarekin barazki guztiak estali eta sua bizi jarri. Gatza gehitu
- Irakiten hasten denean su ertainera jetsi.
- Agian egosketa prozesuan ur gehiago gehitu beharko da, beti barazkiak adina ur egon dadin eltzean
- Eltzera bi koilarakkada gurin gehitu eta nahi adina piper hauts txuri
- Barazki guztiak egosiak daudenean, ordu erdi inguru, turmixaren laguntzaz barazki guztiak irabiatu.
- Norberaren gustuaren arabera gazta, piper hautsa, sesamoa edo beste belar batzuk egokitu.

KUIA KREMA Lablascovegemenu
Kasu!
Ogi frijituarekin lagundu daiteke krema eta platerean jartzean oliba olio txorrotada batekin amaitu.
Barazki mota desberdinak nahastu dakizkioe, garaia eta aukeren arabera: porrua, espinakak…
Kremak egitean garrantzitsua da amaieran gurina edo gantzen batekin guztia bateratzea.
Hotz zein berotan har daiteke.
Kuia edo kalabaza krema
Kategoriak
73.170731707317 0 100 41
Iruzkinik ez