Olagarro eta gazta kazuelatxoa –
Osagaiak
- egositako 2 olagarro_erro (300 g inguru)
- “mantxego” erako gazta laurdena (300 g inguru)
- pipermina /gozoa
- oliba olioa
- mozarela bola bat (120-150 g inguru)
- zilantro eskukada bat
- ogi tosta txikiak
. . .
Errezeta
- Olagarroa xerra borobilletan moztu eta buztinezko kazuelatxo batean ipini.
- Mantxego erako gazta zuritu eta zati txikietan egin. Olagarroarekin batera ipini kazuelatxoan.
- 2 nata koilarakada gehitu kazuelatxora eta labean sartu gazta urtzen den arte (ia irakiten hasten denean)
- Labetik irakiten atera eta mozarela gehitu.
- Zilantro txikitua eta piper hautsarekin bukatu.
…
Kasu!
Olagarroa ur berean irakitea omen da sekretutako bat, zaporerik gal ez deazan, irakitako ura gorde eta izoztuz… Eta ur hori berrerabili.
…
Akaso!
Olagarro eta gazta kazuelatxoa
Kategoriak
Errezetaren egilea(k)
Javi Rivero 58.333333333333 0 100 24
Iruzkinik ez