Olagarro eta gazta kazuelatxoa

58%

Zenbatentzat

4 lagunentzat

Denbora

30 min

Gustuko duzu?

Olagarro eta gazta kazuelatxoa – 

Osagaiak

  • Olagarro eta gazta kazuelatxoaegositako 2 olagarro_erro (300 g inguru)
  • “mantxego” erako gazta laurdena (300 g inguru)
  • pipermina /gozoa
  • oliba olioa
  • mozarela bola bat (120-150 g inguru)
  • zilantro eskukada bat
  • ogi tosta txikiak

 . . . 

Errezeta

  1. Olagarroa xerra borobilletan moztu eta buztinezko kazuelatxo batean ipini.
  2. Mantxego erako gazta zuritu eta zati txikietan egin. Olagarroarekin batera ipini kazuelatxoan.
  3. 2 nata koilarakada gehitu kazuelatxora eta labean sartu gazta urtzen den arte (ia irakiten hasten denean)
  4. Labetik irakiten atera eta mozarela gehitu.
  5. Zilantro txikitua eta piper hautsarekin bukatu.

Kasu!

Olagarroa ur berean irakitea omen da sekretutako bat, zaporerik gal ez deazan, irakitako ura gorde eta izoztuz… Eta ur hori berrerabili.

Akaso!

 

 

Olagarro eta gazta kazuelatxoa

gogokoa

Elkarbanatu & Inprimatu

58.333333333333 0 100 24

Iruzkinik ez

    Bidali iruzkin bat