Piperrada

85%

Denbora

40 min

Gustuko duzu?

Piperrada – 

Osagaiak:

  • 2 baratxuri atal
  • 2 tipulin
  • 3 piper berde handi
  • 2 piper gorri morro
  • oliba olioa
  • gatza

Errezeta:

  1. Baratxuriak zuritu eta pikatu
  2. Piper berde eta gorriak zerrenda finetan moztu, juliana eran
  3. Tipulina garbitu eta juliana eran moztu.
  4. Zartagin txiki batean oliba olioa jarri eta baratxuria gorritu
  5. Tipula gehitu eta su bizian landu, gatza gehitu tipulak ura gal dezan
  6. Tipula gardentzen hasten denean piper zatiak gehitu
  7. Guztia elkarrekin landu eta su ertainean jarri egosten
  8. 30 minutu inguru behar ditu piperradak egosten prest izateko

 

Piperrada

PIPERRADA (BAKAILAOAREKIN) Boca Dorada

Kasu!

Haragi zein arrain askoren lagungarri eta funts gisara erabil daiteke. Argazkikoa bakailaoarekin dago, baina izan daiteke legatz frijituarekin, atunarekin, haragi xerra ogiztatuekin… Harriak ere bikainak izan daitezke piperrada_on batekin.

Iparraldean ohikoa da, tomatea gehituta, xingarrarekin eta arrautza frijituekin.

Piperrada
gogokoa

Elkarbanatu & Inprimatu

85 0 100 40

Iruzkinik ez

    Bidali iruzkin bat