Arrautza poxatuak

84%

Denbora

10 min

Gustuko duzu?

Arrautza poxatuak

Garrantzitsua da arrautzak kalitate onekoak izatea, guztiz gomendagarria baserriko arrautzak erabiltzea edo, behintzat, 0 edo 1 zifraz hasten direnetakoak izatea.

Errezeta praktikoa da eta askotan lagungarri erabil dezakeu beste prestaera batzuekin.

Osagaiak

  • 4 arrautza
  • Ozpin koilarakada bat
  • Gatza apur bat
  • Txorroteko ura
Arrautza poxatuak

POXATUTAKO ARRAUTZA Mike McCune

 

Errezeta:

  1. Lapiko altu bat txorroteko urarekin bete eta su bizitan jarri berotu dadin.
  2. Bertara koilaratxokada bat gatz erta koilarakada bat ozpin bota.
  3. Ura irakiten dagoenean, goilara baten laguntzaz zurrunbilo bat egin lapikoan. Garrantzikoa da ur guztia biran jartzea errezeta ondo irten dadin.
  4. Zurrunbilo erako bat lortzen denean arrautza puskatu barnera eta goilararen laguntzaz bere forma borobilean landu arrautza.
  5. Egosketa denbora norberaren gustuaren arabera egokitu daiteke. Normalean 4 minutu inguru behar izaten ditu, kolore zuria hartzen du arrautzak egostean.
  6. Azkenik eta kontuz arrautza plater batean jarri. Gatza apur bat bota eta gozatzeko prest.

 

Kasu!

Arrautzak piperrada, edozein saltsa, patata frijituekin… bikain daude!

Akaso!

Arrautzak garestiak omen…

Arrautza poxatuak
gogokoa

Elkarbanatu & Inprimatu

83.783783783784 0 100 37

Iruzkin bat

  1. Joxe Mari Olariaga Txapartegi Orain dela 8 urte

    Lan bikaina egin dezute Imanol eta Javi Zorionak. Jarraitu jatortasun horrekin

Bidali iruzkin bat